Tiffán Zsolt

Kettős javadalmazás: kivételes helyzetben az ismert borász?

A Fidesz országgyűlési képviselője egyben az Ős-Dráva Program miniszteri biztosa is.

2015.01.04 09:50ma.hu
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Elvileg nem lehetne, a gyakorlatban mégis két helyről kap állami juttatást Tiffán Zsolt. A Fidesz országgyűlési képviselője egyben az Ős-Dráva Program miniszteri biztosa is. Bár vagyonnyilatkozata szerint kormánybiztos és a Miniszterelnökségen dolgozik.

Az RTL Klub birtokába került dokumentum szerint miniszteri biztosként a helyettes államtitkárnak járó juttatást is kap képviselői fizetése mellett Tiffán Zsolt. Kettős javadalmazás elvileg nem lehetséges, bár akadhatnak kivételek. Azt nem tudni pontosan, hogy az ismert borászra is vonatkozhat-e kivétel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.