Az illegális taxisok ellen

Új biztonsági szolgáltató a Liszt Ferenc repülőtéren

A Budapest Airport Zrt. új biztonsági szolgáltatót alkalmaz a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér termináljainak közúti előterén, egyebek mellett azért, hogy az illegális taxisok jelenlétét visszaszorítsa.

2014.12.12 19:12MTI

A repülőtér-üzemeltető pénteken az MTI-t arról tájékoztatta, hogy hosszú távú szerződés keretében igénybe veszi a Hori-Zone Security szolgáltatását, amelyről sikeres, három hónapos próbaidőszakot követően döntött. Ez alatt az idő alatt az illegális taxisok által felszámolt magasabb fuvardíj és az arrogáns viselkedésük miatti utaspanaszok száma csökkent - jelezték a közleményben.

Közölték: a biztonsági szolgáltató munkatársai tájékoztatják az érkező utasokat a legális közúti személyszállítókról, a szerződéses taxiszolgáltató pultjához irányítják, emellett figyelmeztetik az utasokat az illegális taxisok igénybevételének veszélyeire.

A BA megjegyezte: további lépeseket is terveznek a repülőtér akciótervében az engedéllyel rendelkező repülőtéri szolgáltatók üzleti érdekeit sértő, illegális üzleti tevékenységek visszaszorítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.