Baráti, kinyújtott kéz

Farkas Flórián levelet küldött McCain szenátornak

Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, a Lungo Drom elnöke szerdán levelet küldött John McCain amerikai szenátornak, amelyben visszautasítja a republikánus politikus Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos szavait.

2014.12.11 16:48MTI

Farkas Flórián csütörtöki közleményében azt közölte: levelében - politikai teljesítményeinek elismerése mellett - visszautasította John McCain Orbán Viktort "fasiszta diktátornak" minősítő szavait.

Közölte: levelében tájékoztatta John McCaint "mindazon tényekről, amelyek tételesen cáfolják a szenátor – talán meggondolatlan – állításait".

Hozzátette: a levelet csütörtökön hivatalosan megküldte André Goodfriendnek, az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének tájékoztatásként. Ahogy John McCainnek, úgy André Goodfriendnek is hangsúlyozta: levelét tekintsék "baráti kinyújtott kéznek", amelyet fogadjanak el "a durva állítások nyilvános felülbírálatával".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.