Mécsest osztogatott

Leültették Szabó Tímea független képviselőt

Egyszerűen a helyére tessékelték a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnökét, mikor a nők elleni erőszak áldozataira történő megemlékezéshez mécsest osztogatott a Parlament üléstermében.

2014.11.25 13:59ma.hu

"Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja. Ebből az alkalomból mécsest gyújtottam az áldozatok emlékére, és erre kértem az ülésteremben tartózkodó minisztereket, államtitkárokat és frakcióvezetőket is" - posztolta Facebbok-oldalára Szabó Tímea független képviselő, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke.

Szabó Tímea Facebook-oldal

Szabó Tímea szerint azonban sajnos az ülésteremben tartózkodóknak mindössze a töredéke mutatott bármiféle együttérzést, a többség közölte, hogy menjen vissza a helyére.

"Tisztelt fideszes urak! Sajnos attól, ha én a "helyemre megyek", még nem fog visszaszorulni ez a borzalmas bűncselekmény. Ezért mindnyájunknak tenni kell" - fakadt ki a képviselő.

Szabó Tímea Facebook-oldal

Mint ismeretes, a világban minden percben három nőt ér erőszak, és Magyarországon is minden ötödik nő élt át élete során bántalmazást. Hazánkban minden héten egy nő, minden hónapban pedig egy gyermek hal meg a családon belüli erőszak miatt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.