Beutazási tilalom

Vida Ildikó nyilvánosan kérje ki a róla szóló információkat!

Őt meg arra kérik, hogy az átláthatóság garanciájaként hívja meg a találkozóra az atlatszo.hu oknyomozó portál, és egy tetszőleges másik médium egy-egy képviselőjét.

2014.11.07 11:26MTI

Levélben kért nyilvános választ Vida Ildikótól Szelényi Zsuzsanna, az Együtt elnökségi tagja, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke mikor kéri ki a személyét érintő információkat az Egyesült Államoktól.

Az Együtt-PM erről közleményben tájékoztatta az MTI-t pénteken.

A közlés szerint a független képviselő felhívja a NAV vezetőjét, hogy haladéktalanul vegye föl a kapcsolatot André Goodfrienddel, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivőjével. Emellett kéri Vida Ildikót, hogy az átláthatóság garanciájaként hívja meg a találkozóra az atlatszo.hu oknyomozó portál, és egy tetszőleges másik médium egy-egy képviselőjét, a rendelkezésére bocsátott bizonyítékokat pedig haladéktalanul juttassa el a magyar hatóságokhoz és a nemzetgazdasági miniszternek.

Szelényi Zsuzsanna felszólítja továbbá az adóhatóság vezetőjét, hogy nevezze meg azon további személyeket, akiket tudomása szerint szintén a kitiltottak az Egyesült Államokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.