Látogatási tilalom

5 beteg és 8 dolgozó lett rühes egy miskolci kórházban

A jelenlegi megbetegedések hátterében az állhat, hogy a korábban használt kezelés nem volt elég hatékony, ezért az osztályon kezelési módszert váltottak.

2014.11.07 10:43ma.hu

Rühesség miatt látogatási tilalmat rendeltek el Miskolcon, a diósgyőri kórház ápolási osztályán - írja az eszak.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilap online cikke szerint öt beteg és nyolc dolgozó szenved rühességtől az egészségügyi intézményben. A lapot egy olvasó tájékoztatta.

Tiba Sándor főigazgató az újságnak azt mondta, eddig is előfordult, hogy az osztályra felvett betegek rühességben szenvedtek, a jelenlegi megbetegedések hátterében az állhat, hogy a korábban használt kezelés nem volt elég hatékony, ezért az osztályon kezelési módszert váltottak.

A betegség további terjedésének megfékezése érdekében a kezelés és fertőtlenítés idejére az osztály érintett részlegeire látogatási tilalmat és felvételi zárlatot rendeltek el, valamint értesítették az ÁNTSZ-t az esetek halmozódásáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.