Átcsoportosítás

Ügyiratkezelő rendszer egymilliárd forintért

Jövő év január elsejétől működhet az egységes kormányzati ügyiratkezelő rendszer a belügyminiszter irányításával - derül ki a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent kormányhatározat szövegéből.

2014.10.16 20:06MTI

E szerint a kormány egymilliárd forintot csoportosít át a feladatra a rendkívüli kormányzati intézkedések terhére, a fel nem használt részre visszafizetési kötelezettséget előírva.

A kormányhatározat rendelkezik arról is, hogy az igazságügyi miniszternek és a belügyminiszternek meg kell tennie a rendszer létrehozásához szükséges jogszabály-előkészítési lépéseket, illetve jelentést kell készíteniük a kiépítés előrehaladásáról, szükség esetén pedig javaslatot kell tenniük a további pénzügyi források biztosítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.