Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel

Vádemelés a hajléktalan társát halálra verő férfi ellen

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azt az 55 éves férfit, aki három éve halálra verte hajléktalantársát Sárospatakon.

2014.10.07 16:02MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

A vádhatóság keddi tájékoztatása szerint a vádlott és hajléktalanokból álló társasága együtt italozott Sárospatakon a vasútállomás közelében, onnan együtt indultak el különböző irányokba, ki-ki a saját éjszakai alvóhelye felé.

A vádlott úgy gondolta, hogy egyik társánál még maradt bor, ezért utánaindult, és követelte az italt. Miután nem kapta meg, megütötte a férfit, majd rúgta, taposta, ütlegelte a földre kerülő sértettet.

A bántalmazás következtében a hajléktalan olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A vádlott egy szatyrot vett el tőle, élelmiszer volt benne, alkohol azonban nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.