Vádemelés

Bosszú: targoncával borította fel a főnök Audiját

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki egy munkaügyi vita miatt targoncával nyársalta fel főnökének Audiját Nagykanizsán, és felborította azt.

2014.09.18 09:52Havariapress
freedigitalphotos.net/graur razvan ionut

A vádirat szerint a férfi 2014. július 15-én, ittas állapotban kereste fel korábbi nagykanizsai munkahelye, egy húsüzem ügyvezetőjét, azzal a kéréssel, hogy vegyék fel ismét munkára.

A cég vezetője elutasította a kérést, mire az erősen feldúlt lelkiállapotú férfi beugrott a telephely udvarán parkoló targoncába, elindította, és a felemelt targoncavillával oldalról felnyársalta az ügyvezető által használt Audi A5 típusú személygépkocsit.

A teljesen átszúrt gépkocsit ezután még fel is borította, így a gépkocsiban az oldalán és a tetején csaknem két és fél millió forintnyi kár keletkezett. Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás, valamint jármű önkényes elvételének büntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróság előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.