Elfogása után pár órával

Kislánynak adott életet egy koszovói határsértő Szegeden

A nőt Mórahalom külterületén fogták el a Készenléti Rendőrség járőrei tizenkét társával együtt. Az asszony előállítása után néhány órával jelezte, hogy megindultak nála a szülési fájások, ezért a klinikára vitték, ahol egészséges kislánynak adott életet.

2014.09.10 10:22MTI
freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Ügyéről kórházi ellátását követően döntenek, egyelőre gyermekével együtt Magyarországon marad – tudatta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A százados elmondta, az elmúlt 24 órában tizenhárom csoportban összesen 117 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén.

A legnagyobb harmincfős csoport – köztük 13 gyermek – Mórahalom külterületén lépte át illegálisan a zöld határt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.