Önkormányzat 2014

Bemutatta Győr megyei listáját az MSZP

Az MSZP szerint a helyi önkormányzatok komoly gátat jelenthetnek a kormányzat politikájával szemben.

2014.08.28 12:16MTI
freedigitalphotos.net/Sharron Godyear

Erről Beke Károly, a szocialisták országos elnökségének tagja beszélt csütörtökön, a párt Győr-Moson-Sopron megyei listájának bemutatásakor, Győrben.

Mint mondta, a párt tavaly a fenntartható fejlődést biztosító megyei programot dolgozott ki, amelynek sarokpontjai között a foglalkoztatás bővítését, a gazdasági bizalom és kiszámíthatóság fokozását, valamint a mindennapi létbiztonság és életminőség fokozását említette.

"Az erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség, nem pedig egy gazdag és gazdagodó kormánypártra" - fogalmazott, arra kérve a választókat, hogy ne a "bukott fideszes politikusok által vezetett jobboldali listára", hanem az MSZP-re voksoljanak október 12-én.

Kránitz László, z MSZP megyei elnöke és megyei önkormányzati listavezetője arról beszélt: jelentős szerepre készülnek a 21 tagú testületben, amelybe szeretnének a Jobbiknál több képviselőt küldeni.

Az eseményen elhangzott, az MSZP listájának második helyén a győri közgyűlésben 20 évig dolgozó Hegyi Zoltánt indítják, harmadikként a közel háromezer lelkes rábaközi Kónyt 1990 óta polgármesterként irányító Aller Imrét, negyedikként a megyei közgyűlésben az előző ciklusban dolgozó, nemrég újra bekerült, Moson-vidéki Stinner Sándort, ötödikként pedig a soproni Keizler Kálmánt, a párt megyei irodavezetőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.