Önkormányzati 2014

Egyeztetés kezdődött az MSZP székházában

A szocialista párt fővárosi politikusai kezdtek tanácskozást szerda reggel az MSZP budapesti székházában.

2014.08.13 08:20MTI
Horváth Csaba (MTI/Soós Lajos)

Az MTI információi szerint az önkormányzati választási együttműködés a téma.

A székházba érkező Horváth Csaba fővárosi frakcióvezető az újságírók kérdéseire csak annyit mondott, hogy nyilvánvalóan lesz megegyezés. "Mindig van, mindig lesz" - fogalmazott.

Józsa István, az MSZP budapesti alelnöke MTI-nek azt nyilatkozta: bízik benne, hogy meg tudnak egyezni az Együtt-PM-mel és a DK-val, mert csak néhány kerületi hely elosztásában vannak vitáik.

Arra a felvetésre, hogy mire alapozza ezt, miután az Együtt PM kedden jelezte, egyedül indul a fővárosban, Józsa István annyit mondott, hogy a politikában nincs olyan, hogy soha.

A házba érkező Gajda Péter, a budapesti MZSP elnökségi tagja, XIX. kerületi polgármester szintén úgy nyilatkozott, hogy szerinte meg tudnak egyezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.