Önkormányzat 2014

Takács Krisztián a Jobbik győri polgármesterjelöltje

Takács Krisztián, a helyi pártszervezet vezetője indul a Jobbik színeiben az októberi önkormányzati választáson a győri polgármesteri posztért.

2014.08.11 16:54MTI
MTI/Krizsán Csaba

"Vérfrissítésre van szükség itt, Győrben is" - hangsúlyozta Szávay István, a párt országos alelnöke, bemutatva a 27 éves, történész végzettségű, az elmúlt négy évben a megyei önkormányzat tagjaként is tevékenykedő politikust.

Szavai szerint ő az egyetlen valós alternatíva a jelenleg városvezetéssel szemben, hiszen "a szétaprózódott, koncokon mai napig is marakodó, megegyezni az utolsó pillanatig is képtelen" baloldal nem tud alapvető változást elérni.

Mint mondta, a Jobbik mára Magyarország második legerősebb pártjává vált, az önkormányzati választásokon pedig önállóan indul minden megyei jogú városban és a tízezresnél népesebb települések döntő többségében, valamint a fővárosi kerületekben. Több ezren indulnak a képviselőségért a párt színeiben, mindannyian becsületes, tisztességes, felkészült és a helyi viszonyokat jól ismerő emberek - tette hozzá.

Úgy véli, jó esélyük van arra, hogy nagyobb települések irányítását veszi át a választás eredménye alapján a Jobbik, saját polgármestert adva és képviselő-testületi többséget szerezve.

Hozzátette: akárcsak az országgyűlési választáson, októberben is a megélhetés, a rend és az elszámoltatás fogalmi hármasa köré szerveződik programjuk. Takács Krisztián arról beszélt, hogy elérhető, átlátható és emberközeli városvezetést szeretne kialakítani.

Legfőbb céljai között a helyi infrastruktúra, benne a közösségi közlekedés javítását, bővítését, a kör- és sugárutak rendszerének kialakítását, a várost keletről elkerülő főút mihamarabbi megépítését, valamint Győr barokk arculatának megőrzését említette.

MTI/Krizsán Csaba


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.