Közszolgálati életpálya

Bakondi új feladatot kap

Miniszteri biztosként a közszolgálati életpálya kidolgozásának koordinálásáért is felel a jövőben Bakondi György.

2014.08.06 04:30MTI
youtube.com

Az erről szóló miniszteri utasítás szerint - amely a Hivatalos Értesítő legfrissebb számában jelent meg - Pintér Sándor belügyminiszter Bakondi György tűzoltó altábornagyot főigazgatói munkakörének ellátása mellett nevezte ki miniszteri biztossá.

Az utasítás szerint a miniszteri biztos feladata a közszolgálati életpálya kidolgozásával összefüggő feladatok végrehajtásának koordinálása, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjai, a közszolgálati jogviszonyban állók és a Magyar Honvédség hivatásos állománya új életpályamodelljének összehangolásával kapcsolatos belügyminiszterre háruló koordinációs feladatok ellátása. Tevékenységét a személyügyi helyettes államtitkárral együttműködve, a belügyminiszter irányításával látja el.

Bakondi György miniszteri biztosi megbízatása legfeljebb hat hónapra, augusztus elsejétől 2015. január 31-éig szól - olvasható az utasításban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.