Közbringarendszer

Újabb ezer tesztelőt várnak a Bubi kipróbálására

A Budapesti Közlekedési Központ újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét.

2014.08.02 11:05MTI
Freedigitalphotos cbenjasuwan

Az első ezer tesztelő túlnyomórészt jó tapasztalatokról számolt be, a BKK pedig a próbaüzem alatt felmerült észrevételek alapján "finomhangolta" a rendszert. Most az eddiginél még nagyobb terhelés alatt is szeretnék "levizsgáztatni" a zöld bringákat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat az éles üzem beindítása előtt - írták.

A jelentkezők augusztus 2-án, szombat délelőtt tíz órától regisztrálhatnak a molbubi.bkk.hu honlapon, az önkéntes tesztelők ezúttal is féléves MOL Bubi bérletet kaphatnak ajándékba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.