A világ egyik legszebb vonala

100 éves nosztalgiavillamossal utazhatunk holnap a Dunaparton

Holnap a Közvágóhíd H és a Jászai Mari tér között a világ legszebb vonalai közé választott 2-es villamos vonalán az idén 100 éves, favázas sárga villamos közlekedik, melyről megcsodálható a budai panoráma.

2014.07.26 17:29ma.hu
Fotó: Facebook/BKK

Nosztalgiázzon júliusban is a BKK-val - áll a Budapesti Közlekedési Központ programfelhívásában.

Idén júliusban is számos nosztalgiajárattal várják az érdeklődő közlekedésbarátokat és a nosztalgiázni vágyókat.

A BKK és a BKV közkedvelt nosztalgiavillamosai és -autóbuszai július minden hétvégéjén a 2-es villamos vonalán, valamint a Deák Ferenc tér M és Szentendre H között közlekednek.

Vasárnapi múltidézés villamosokkal:

A Közvágóhíd H és a Jászai Mari tér között a 2-es villamos vonalán júliusban minden vasárnap indítanak nosztalgiavillamost, melyről megcsodálható a budai panoráma.

Július 6-án és július 20-án a J jelzésű több mint 100 éves, acélvázas 2624-es villamos szállítja az érdeklődőket.

Július 13-án és július 27-én szintén a J jelzésű 436-os pályaszámú, az idén 100 éves, favázas sárga villamos közlekedik.

Ha szombaton vágyna a nosztalgiára:

Szombati nosztalgiázás autóbuszokkal

A C jelzésű Ikarus 180-as csuklós nosztalgia-autóbusz július 12-én és július 26-án a Deák Ferenc tér M és Szentendre H között közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.