Indul a Megasztár nosztalgiajárata

Sírva fakadt Gáspár Laci a saját dalától

Tíz év alatt hat évad, több tízezer induló, de csak 72 versenyző az élő show-kban, tucatnyi zsűritag, és jó néhány sikeres sztár - röviden ennyi a mérlege a Megasztárnak, amely most különleges utazásra csábít.

2014.03.14 17:29ma.hu
Fotó: TV2

Már csak egy nap, és újra megelevenednek a Megasztár hat évadának legemlékezetesebb vagy épp legnagyobb jelentőségű pillanatai: a TV2 március 15-től minden héten egy-egy évadra tekint vissza a Magyarországon tíz évvel ezelőtt indult tehetségkutató történetében. Ezidő alatt megszámlálhatatlanul sok reményteli ifjú próbált szerencsét, de minden szériában csak 12 versenyzőnek adatott meg a lehetőség, hogy hétről hétre élő show-ban mutassa meg, mit tud, és megpróbálja ezzel meggyőzni a szavazókat, míg végül elnyerhette Az Év Hangja minősítést.

A nosztalgiaműsor házigazdája nem is lehetne más, mint Tilla, aki mind a hat évadban műsorvezetőként állt színpadon, és nemcsak a régmúlt pillanatokat fogja felidézni, de friss interjúkat is készít az akkori versenyzőkkel. Az első, március 15-én este 7-kor kezdődő részben az első széria zsűritagjaival, Somával, Bakáts Tiborral, Pély Barnával, Pierrot-val és Presser Gáborral fog beszélgetni, valamint vendégek lesznek a dobogósok, Gáspár Laci, Oláh Ibolya, és természetesen a győztes, Tóth Vera.

Persze mindenkinek vannak megható vagy épp vicces emlékei a műsorról, de az biztos, hogy Gáspár Laci, aki egyébként - emlékeznek még? - vigaszágon jutott be a TOP12-be, a versenyszámát visszanézve bizony elsírta magát. Hogy a többiek hogyan emlékeznek vissza az életüket megváltoztató versenyre, az kiderül mostantól hat héten keresztül minden szombaton este 19 órás kezdettel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.