Nagy fogás

Ukrán cigarettacsempészt fogtak az erdőben

Cigarettacsempész akciót lepleztek le a pénzügyőrök és a rendőrök Tarpa külterületén egy erdőben. A rajtaütés során egy ukrán férfit elfogtak, társai elmenekültek.

2014.07.23 09:47MTI

Dávid Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferensének tájékoztatása szerint a pénzügyőrök zöldhatár-ellenőrzést végeztek a beregi település térségében, amikor egy erdőben több emberre figyeltek fel, akik a NAV munkatársait meglátva elfutottak.

A helyszínre érkező rendőri segítséggel végül egy ukrán állampolgárt sikerült elfogni, a többiek elmenekültek. A helyszínen 15 nagy, fekete fóliás dobozban összesen 7490 doboz ukrán, csempészett cigarettát találtak, amelynek az értéke mintegy 5,5 millió forint.

Az ügyben a NAV pénzügyi nyomozói indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.