Két embert elfogtak

Gyalog menekültek a cigarettacsempészek

A pénzügyőrök a magyar-ukrán határnál végeztek ellenőrzést, amikor több ember mozgását észlelték.

2014.06.18 09:51MTI
freedigitalphotos.net/graur codrin

Gyalogosan menekülő cigarettacsempészeket fogtak el Beregsuránynál, a pénzügyőrök 11 millió forint értékű dohányárut és egy terepjárót foglaltak le - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatósága szerdán az MTI-vel.

A pénzügyőrök a magyar-ukrán határnál végeztek ellenőrzést, amikor több ember mozgását észlelték. A dobozokat cipelő csempészek menekülni próbáltak, de két embert sikerült elfogni közülük.

A helyszínen hagyott kartondobozokban, valamint egy terepjáróban 13 ezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak. Az ügyben a NAV pénzügyi nyomozói folytatják az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.