Andrássy úti tűz

Polgármester: azonnali segítség a károsultaknak

Az Andrássy úton kedden kiégett palota lakóinak azonnali anyagi támogatást nyújt az önkormányzat, amely gondoskodik ideiglenes elhelyezésükről is.

2014.07.16 18:04MTI
Ez maradt az épület tetejéből (MTI Fotó: Lakatos Péter)

Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), a VI. kerület polgármestereszerdai sajtótájékoztatóján  közölte: valamennyi lakó ideiglenes elhelyezéséről és ellátásáról készek gondoskodni, a testület pedig azonnali anyagi segélyt is biztosít mindazoknak, akik ezt igénylik, elsősorban az életvitelszerűen ott lakóknak.

Tizenhárom ember kért szállást keddre, őket az önkormányzat egy VI. kerületi hotelben helyezte el - tette hozzá.

A polgármester tájékoztatása szerint a palota életveszélyessé vált, de szerdán megkezdték az épület balesetveszélyes részeinek elbontását.

A lakók szerdán hatósági kísérettel elhozhatták az épületből legfontosabb ingóságaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.