Hit kell hozzá

Kövér László: a szabadság soha nem pénzből lesz

A hit megtartó erejéről beszélt egyebek mellett Kövér László szombaton a Jászok Világtalálkozóján, ahol azt is hangsúlyozta, hogy szabadság soha nem pénzből, hanem mindig hitből lesz.

2014.07.12 16:20MTI
Fotó: Facebook/XX. Jász Világtalálkozó

A hit megtartó erejében rejlik nem csak a jászok önazonosságának és megmaradásának oka, de a jász jövő záloga is - hangsúlyozta Kövér László.

A házelnök szerint sokan keresik arra a választ: ha egy nép a történelem során elveszíti őshazáját és nyelvét, miképpen őrzi meg mégis önmagát.

A jászok neve hallatán napjainkban sokan mindenekelőtt a szabadságra gondolnak, hiszen méltán híres az önmaguk szabadságát 1745-ben pénzért megváltó jászok redemptiója - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.