"Gyurcsány oligarchákkal tárgyal"

"Ez a hazugság is megdőlt" - helyreigazításra kötelezte a törvényszék az mno.hu-t

"A 2014. június 12. napján "Gyurcsány oligarchákkal tárgyal" címmel megjelent közlésünk címében azon valótlan tényt állítottuk, hogy Gyurcsány Ferenc oligarchákkal tárgyal." - jogerős ítélet esetén ezt lehet majd olvasni.

2014.07.06 12:14ma.hu
Forrás: youtube.com

A Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet online kiadását - adta hírül a Demokratikus Koalíció (DK). Az mno.hu című - állításuk szerint - Fidesz-közeli sajtóterméknek a következő szöveget kell közzétennie. "A 2014. június 12. napján "Gyurcsány oligarchákkal tárgyal" címmel megjelent közlésünk címében azon valótlan tényt állítottuk, hogy Gyurcsány Ferenc oligarchákkal tárgyal." Mint ismert, a kormánypárti sajtó azt igyekezett terjeszteni, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke egy szerintük vitatható erkölcsű bolgár üzletemberrel kötött bármiféle üzletet. Ezzel ez a hazugság is megdőlt - szögezi le a DK közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.