Olvasson kevesebbet, tudjon meg többet!

Napi összefoglaló: végső búcsú

Végső búcsú

Végső búcsút vettek Grosics Gyulától
Hétfőn vettek végső búcsút Grosics Gyulától, az Aranycsapat legendás kapusától, aki június 13-án, nyolcvannyolc évesen hunyt el.

Jogutód nélkül megszüntetik a Budapesti Vidám Park Zrt.-t
A zrt. végelszámolásának kezdő időpontja szeptember elseje. A társaság vezérigazgatójának, Kőfalvi Tamásnak a munkaviszonyát akkortól megszüntetik, 45 napos felmondási idővel, amelynek időtartamára a munkavégzés alól mentesítik.

Annyi a Városligetnek? Elfogadták az építési szabályzatot...
Az előterjesztés szerint a városligeti építési szabályzat tartalmát a kormány által meghatározott program, illetve annak alapján a részleteiben kidolgozott Liget Budapest fejlesztési program határozta meg.

Rosszullét

Vitatott lélektani kísérlete miatt magyarázkodhat a Facebook
A Facebook a kísérlet során 2012-ben egy héten át manipulálta a hírfolyamot, azaz befolyásolta, milyen érzelmekkel találkoznak a felhasználók.

Göncz Árpád kifütyülése: közzétették az NBH jelentését
A jelentésből kiderül, hogy a nemzetbiztonsági szolgálat október 23-án figyelemmel kísérte a vidékről vonattal érkező szkinhedcsoportok budapesti mozgását.

Kunhalmi Ágnes már jobban van
Kielégítő és javul a szocialista Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő állapota, aki hétfő délelőtt lett rosszul a Képviselői Irodaházban.

Kis hazai

RTL: a reklámadó változtatásának célja társaságuk ellehetetlenítése
Az RTL Klub szerint ellehetetlenítésüket és ezzel a sajtószabadság durva korlátozását célozza az a módosító javaslat, amelyet L. Simon László (Fidesz) terjesztett be hétfőn a reklámadóról szóló jogszabályhoz.

Pénteken szavazhat a Ház a devizahiteleseket megsegítő törvényről
Az Országgyűlésnek beadott törvényjavaslat semmisnek nevezi az árfolyamrést, helyette a folyósított és a törlesztett összeget is az MNB hivatalos devizaárfolyamán kell meghatározni.



Mobilparkolás: hét szolgáltató közül választhatunk
A július elsejei változás csak az önkormányzati közterületi mobilparkolást érinti, magánterületeken, bevásárlóközpontok parkolóiban, illetve egyéb létesítmények parkolóiban a mobilparkolási rend nem változik. Itt vannak a zónakódok >>>

További heves zivatarok jönnek!
Több járásra narancssárga, vagyis másodfokú riasztásokat adtak ki heves zivatarok, illetve felhőszakadás miatt.

Tett

A szakértők szerint Pistorius beszámítható volt a gyilkosság idején
A védelem egy tanúja azt vallotta, hogy Pistoriusnak idegrendszeri rendellenessége van, amely befolyásolhatta ítélőképességét a végzetes éjjelen, tavaly február 14-én.

Festményként árulja a milliárdos, hogyan fojtogatta Nigella Lawsont
Egy közelben álló lesifotós kapta el tavaly júniusban azt a pillanatot, amikor a milliárdos Saatchi elkapta sztárszakács felesége torkát és fojtogatni kezdte. Most a férfi festményként árulja a képeket.

Magyar bandavezér irányította az ibériai autótolvaj-hálózatot
A bűnszövetkezet több mint 170 luxuskategóriájú gépkocsit és motort lopott el, majd értékesített hamis iratokkal, rendszámokkal, alvázszámokkal és más azonosító jelekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.