Megszűnt nyomozás

P.-Laborcz-ügy - panasszal élt az Alkotmányvédelmi Hivatal

Panasszal élt az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) azzal a határozattal kapcsolatban, amelynek értelmében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) megszüntette a P.-Laborc-találkozókkal összefüggésben indult nyomozást.

2014.06.05 07:11MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Göbölös László, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója szerdán juttatta el álláspontját a főügyészségnek, amely annak véleményezése után felterjeszti a tábornok kifogásait a kérdést jogerősen elbíráló Legfőbb Ügyészségnek.

A Központi Nyomozó Főügyészség május 22-én bűncselekmény hiányában zárta le az ismeretlen tettes ellen, hivatalos személy által elkövetett, bűnpártolás gyanújával elrendelt vizsgálatot - emlékeztet a lap írásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.