Olvasson kevesebbet, tudjon meg többet!

Napi összefoglaló: ítéletidőben vagyunk

A Jobbik szóvivője arra szólította fel a fideszes Németh Szilárdot, hogy kérjen bocsánatot Kovács Bélától és kívánjon jobbulást a politikusnak, aki Mirkóczki Ádám elmondása szerint mellkasi fájdalmakkal és egyéb panaszokkal kórházba került. De nem ez volt az egyetlen hírünk ma.

2014.05.20 21:13ma.hu

Ismét romák lakta ház volt a célpont: Ónodon lobbant fel a Molotov-koktél. Az ajtó felgyulladt, az ablak betört. A ház tulajdonosa időben észrevette a tüzet, így el tudta oltani.

Köddé vált pénzszállító - Országos elfogatóparancsot adtak ki J. Richárd 22 éves budapesti lakos ellen, a férfi fényképét is közzétették.

Éjféltől nem lehet fogni a Klubrádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián.

Álmukban haltak meg a szír gyerekek.
Legalább nem szenvedtek a kicsik, amikor a légitámadás elkapta őket.

Még sincs igaza a devizahitelesnek? Hatályon kívül helyezett egy adósnak kedvező semmisségi döntést a Győri Ítélőtábla.

A röszkei átkelőn vesztette életét egy szerb állampolgár, aki a fiához utazott Bécsbe, mert mindenét elvitte az árvíz.

Embertelen a magyar tényleges életfogytiglan, mert minden fogvatartottnak joga van ahhoz, hogy előre meghatározott időközönként, megismerhető szempontok szerint megvizsgálják, indokolt-e még a fogva tartása.

A Kúria jogerősen felmentette Molnár Gyula volt újbudai szocialista polgármestert és Lakos Imre volt szabaddemokrata alpolgármestert a hivatali visszaélés vádja alól.

Elérte a térséget, és kedd hajnalban "megkezdte a műveletet" a Terrorelhárítási Központ (TEK) speciális egysége, amely a Kelet-Ukrajnában foglyul ejtett magyar férfi segítségére indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.