Agyvérzést kaphatott

Kényszerleszállás Ferihegyen: rosszul lett egy utas

Egy utas rosszulléte miatt kényszerleszállást hajtott végre a dán Jet Time légitársaság Görögország felé tartó gépe a budapesti repülőtéren.

2014.05.11 16:10Havariapress
freedigitalphotos.net/James Barker

Vasárnap délelőtt szállt le - tervezett útját megszakítva - a dán fapados légitársaság B-737-ese a Liszt Ferenc repülőtéren.

Nem sokkal a koppenhágai felszállás után lett rosszul egy utas a fedélzeten, akinek állapota fokozatosan súlyosbodott, a pilóta ezért a kényszerleszállás mellett döntött. Az agyvérzést kapott utast átadták a repülőtér egészségügyi szolgálatának, majd stabilizált állapotban kórházba szállították. A repülőgép folytatta útját Görögország felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.