Az MSZP választ vár

Miért jó parlamenti alelnök a Fidesznek Sneider Tamás?

"A szélsőségek elleni kérlelhetetlen fellépést meghirdető Fidesz vezetői" nem válaszoltak.

2014.04.30 15:27MTI
Forrás: NVI

Az MSZP kifogásolja, hogy sem Kövér László házelnöknek, sem "a szélsőségek elleni kérlelhetetlen fellépést meghirdető Fidesz vezetői" nem válaszoltak még arra, hogy a Jobbik Sneider Tamást jelöli az Országgyűlés alelnökének.

Ujhelyi István, a Ház leköszönő szocialista alelnöke szerdán közleményt juttatott el az MTI-hez, azt követően, hogy Sneider Tamás bejelentette: magánvádas feljelentést tett Ujhelyi Istvánnal szemben, amiért álláspontja szerint a szocialista politikus több rágalmazást és becsületsértést kimerítő állítást fogalmazott meg vele szemben.

Ujhelyi István a közleményében megismételte korábbi kijelentését, miszerint Sneider Tamás több alkalommal elismerte, hogy egy szélsőséges egri csoport vezető alakja volt. Az MSZP politikusa emiatt provokációnak tartja a jobbikos képviselő jelölését az alelnöki posztra.

"Remélem, hogy hamarosan a Fidesz is egyértelművé teszi: támogatja-e, hogy egy skinhead-múlttal bíró személy a magyar állam hitelesített képviselője legyen!" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.