Érdemes lesz Tompa felé kerülni

Torlódás várható a röszkei határátkelőhelyen

A húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt torlódás várható a röszkei határátkelőhelyen.

2014.04.17 13:45MTI
Forrás: Freedigitalphotos Serge Bertasius Photography

Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a rendőrség már péntek délutántól torlódás kialakulására számít a röszkei átkelőhely mindkét oldalán. A hétvégén a forgalom várhatóan tovább erősödik, hétfőn a belépésre jelentkező utasok számíthatnak hosszabb várakozásra.

A főhadnagy közölte, ha a röszkei átkelő kilépőoldalán torlódás alakul ki, a rendőrök a forgalmat Tompa felé terelik. A tompai mellett az uniós állampolgárok a tiszaszigeti és az ásotthalmi határátkelőhelyet is választhatják, mindkettő naponta 7 és 19 óra között vehető igénybe.

A szóvivő azt javasolta az autósoknak, indulás előtt a rendőrség honlapján (police.hu) tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.