Állatkerti kalandok húsvétkor

Nyuszisimogatóval várják a családokat Veszprémben

Nyuszisimogatóval és kisállatokkal várja a családokat húsvétkor a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény-és Vadaspark.

2014.04.17 10:10MTI
freedigitalphotos.net/Dr Joseph Walks

Húsvétkor a Kölyökdzsungel játszóház és terráriumban csokitojásokra bukkanhatnak játék közben a gyerekek, míg a létesítmény előterében nyuszisimogató várja majd az érdeklődőket - közölték.

Tájékoztatásuk szerint a hosszú hétvégén minden nap többször egy animátor-állatgondozó mesél majd érdekeségeket a nyulakról az ünnepekre felállított kifutónál, a gyerekek ekkor kezükbe is vehetnek egy-egy állatot.

Az állatkert a nyuszisimogató felállításával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az emberek ne vegyenek nyulat erre a néhány napra, hanem inkább a vadasparkban mutassák meg az állatot a gyermekeknek.

Az elmúlt hetekben a veszprémi állatkertben több kisállat látta meg a napvilágot, így kenguruerszényekből kikukucskáló kiskengurukkal és sörényes juh gidákkal is találkozhatnak a látogatók - tájékoztatott a vadaspark.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.