Még mérlegelnek

Még függőben van a Hernádi elleni körözés az Interpolnál

Még mérlegeli az Interpol, hogy végleg kivegye-e Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját nyilvános körözési adatbázisából.

2014.04.10 07:16MTI
freedigitalphotos.net/adamr

A Magyar Nemzet csütörtöki cikke szerint erről a nemzetközi szervezetnél tájékoztatták őket, ahol azonban arra a kérdésükre nem válaszoltak, hogy mikorra születhet meg a döntés az ügyben.

A lap emlékeztet arra, hogy Hernádi Zsolt tavaly októberben került fel az Interpol körözési listájára, miután a horvát hatóságok kezdeményezték ezt, mert Hernádi Zsolt nem jelent meg egy tárgyaláson.

Az elnök vezérigazgató a napokban is cáfolta, hogy kapott volna hivatalos idézést a tárgyalásra, miként azt is többször tagadta, hogy ő vagy a cége bűncselekményt követett volna el a Mol-INA-ügyben. A horvát hatóságok Ivo Sanader volt miniszterelnök megvesztegetésével vádolják a magyar üzletembert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.