Választás 2014

A Jobbik ötszáz romával zsúfolt autót látott

Gyöngyösön és állítólag Szolnokon is mintegy ötszáz "szegény sorban élő cigányt" vittek autóval szavazni.

2014.04.06 15:31MTI

A Jobbik szerint tömegesen szállítanak szavazni romákat Gyöngyösön és Szolnokon. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: csak Gyöngyösön - amely Vona Gábor pártelnök egyéni választókörzete - mintegy ötszáz "szegény sorban élő cigányt" vittek szavazni, de hasonló információkat kaptak aktivistáiktól Szolnokról is.

Hozzátette, ezt Vona Gábor elleni akciónak tekinti a Jobbik, és arra kértek mindenkit, hogy menjen el szavazni, nehogy a "megvásárolt szavazatok döntsenek".

Dúró Dóra felszólított minden pártot, hogy ne vegyék el a gyöngyösiek becsületét, és "ne az emberek megtévesztése legyen az, ami eldönti a választásokat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.