A Tóásó-ügy

Követeljük Tóásó Előd szabadon bocsátását

A bolíviai törvények szerint is már két éve szabadon kellett volna bocsátani Tóásó Elődöt, ezért a magyar kormány követeli, hogy a férfi szabadlábon védekezhessen az ügyében.

2014.03.31 18:43MTI

Az államtitkár a kormányzati Tóásó-munkacsoport ülése után tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: már öt éve van börtönben Tóásó Előd, pedig a bolíviai törvények szerint is két éve szabadon kellett volna bocsátani, ha az alapvető emberi jogokat Bolívia tiszteletben tartaná.

A magyar kormány elvárja, hogy tegyék lehetővé: Tóásó Előd szabadlábon védekezhessen, hiszen erre már két éve jogosult lenne - mutatott rá. Hozzátette: "az ember igazságérzete szintén ezt követeli".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.