Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Szalag, átvágás: átadták a felújított Ludovika-főépületet

Harangszó kíséretében kinyílt az épület főkapuja, jelezve, hogy új helyén megkezdte működését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem központja.

2014.03.31 11:25MTI
Forrás: MTI

Átadták a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új főépületét hétfőn Budapesten.

A Pollack Mihály által tervezett egykori Ludovika Akadémia felújított épülete előtt Orbán Viktor miniszterelnök Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Hende Csaba honvédelmi miniszter, Vas Imre, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes tagja, Patyi András az egyetem rektora, Fürjes Balázs, az intézmény felújításáért felelős kormánybiztos, valamint Szánti Gábor, az egyetem diákönkormányzatának elnöke közreműködésével vágta át ünnepélyesen a nemzeti színű szalagot.

Ezután harangszó kíséretében kinyílt az épület főkapuja, jelezve, hogy új helyén megkezdte működését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem központja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.