Választás 2014

Késsel akartak kibelezni egy MSZP-s aktivistát a Bosnyák téren

A kampányoló szocialista pártaktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, s azt mondta: "kibelezlek".

2014.03.29 11:37ma.hu

Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára szombaton reggel a Bosnyák téren - tájékoztatta a ma.hu-t az MSZP.

A kampányoló szocialista pártaktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, s azt mondta: "kibelezlek". Az aktivisták fellépése nyomán a két férfi megpróbált elmenekülni, de két pártaktivista utánuk eredt.

Bár az egyikük útját egy közelben kampányoló fideszes aktivista elállta, a késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, sikerült rendőrt hívni, aki a helyszínen intézkedett, a férfit elvezette. 

A ma.hu úgy tudja: az MSZP vizsgálatot követel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.