MSZP

Nem jó, ha Selmeczi Gabriella is focizik. Állítólag öngólt lőtt

Magyarország "orosz pénzügyi megszállásának" tervét Orbán Viktor írta alá Vlagyimir Putyin orosz államfővel, amikor 10 milliárd eurós hitelszerződésről állapodtak meg. Ezzel az országot "az orosz energiagyarmatok sorába taszította" - írták.

2014.03.26 18:36MTI

Az MSZP szerint Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője "csúnya öngólt lőtt", amikor az ország önrendelkezésének feladásával vádolta a baloldali kormányokat.

Az MSZP szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a nagyobbik kormánypárt szóvivője sajtótájékoztatón azt mondta, a "Gyurcsány-koalíció" éppen öt éve alkotta meg az egyik legnagyobb, de nem az egyetlen megszorító csomagját, amelyre azért volt szüksége, hogy megfeleljen a valutaalapnak. Az akkori kormány, "hogy a saját bőrét mentse, lemondott az ország önrendelkezéséről" - mondta, majd bírálta a szocialisták nyolcévnyi kormányzásának következményeit, a többi közt az államadósság megduplázását.

Az MSZP szerint viszont a szóvivő "öngólt lőtt", mivel Magyarország "orosz pénzügyi megszállásának" tervét Orbán Viktor írta alá Vlagyimir Putyin orosz államfővel, amikor 10 milliárd eurós hitelszerződésről állapodtak meg. Ezzel az országot "az orosz energiagyarmatok sorába taszította" - írták.

Jelezték: 3000 milliárd forint nyugdíjvagyon "ellopása után nem nagyon ildomos vádaskodni".

"Az azeri baltás gyilkost kiadó, Kelet felé ácsingózó Fidesz-kormány inkább Welsz Tamás gyanús halálának körülményeit tisztázza, és adjon garanciát, hogy nem manipulálja azokat a bizonyítékokat, amelyeket Welsz élete utolsó perceiben a hatóságoknak átadott" - fogalmaznak a közleményben.

Mint írták: Orbán Viktornak pedig azért kellene vitáznia, mert a magyar emberek egyenes válaszokat várnak arra, "hogyan nyúlhatta le az országba olcsón behozott földgáz százmilliárdos hasznát fideszes offshore cégeken keresztül az a Garancsi István, aki a kormányfő bizalmasa és házi pénztárnoka, és hogyan válhatott Mészáros Lőrinc egyszerű felcsúti gázszerelőből Magyarország 88. leggazdagabb milliárdosává".

"Az embereknek elegük van az őket elszegényítő, stadionépítő, rendőrautós maffiakormányból, ezért Orbán Viktort és társait április 6-án el fogják zavarni" - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.