Selmeczi kontra Kormos

MSZP: a 2014-es kormányváltással az egész ország nyer!

A szocialista párt szóvivője úgy fogalmazott: "a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető" Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója. Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi.

2013.09.03 13:07MTI
Fotó: MTI

Az MSZP szóvivője szerint kormányváltás lesz 2014-ben, amivel az egész ország nyerni fog.

Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) hétfői tárgyalását kommentálva azt mondta: a gyermeket nevelő családokra és a munkavállalókra nézve a legveszélyesebb a "baloldali paktum".

A szocialista párt szóvivője úgy fogalmazott: "a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető" Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója.

Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi, hiszen a hétvégi szigetszentmiklósi időközi önkormányzati képviselő-választás - amelyet az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyert meg - is megmutatta, az összefogással le lehet váltani a jelenlegi kormányt, ami - mint mondta - 2014-ben meg is fog történni, a változással pedig az egész ország nyerni fog.

Mindenki, aki mára elveszítette a reményt, a biztonságot, visszakapja majd 2014-ben - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az MSZP programja Magyarországról szól, az igazságról, a biztonságról, a kiszámíthatóságról és a jólétről.

A szóvivő azt mondta, öt társadalmi csoport, a gyermekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és középvállalkozók egészen biztosan nyertesei lesznek a szocialisták kormányzásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.