Kitelepülés

DK-aktivistát ütött a fideszes képviselőnő

A sértett és a tanúk jelenleg a rendőrségen tartózkodnak és feljelentést tesznek Menczer Erzsébet ellen garázdaságért és könnyű testi sértésért.

2014.03.22 16:10ma.hu

A mai óbudai kitelepülésen nem messze állt egymástól a Demokratikus Koalíció és a Fidesz standja.

Egy fiatal DK-s aktivista egy arra kijelölt helyre Kövér László korábbi panelprolizó megjegyzését bemutató plakátot szeretett volna kiragasztani.

Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselő odament hozzá és szóváltásba keveredett az aktivistával. A vita során előkerült az a téma is, hogy Menczer a saját rokonának utaltatott ki szociális lakást a kerületben. Végül a fideszes képviselőjelölt megütötte a DK-s aktivistát.

Ezután kihívta a rendőrséget, majd őket meg nem várva elhagyta a helyszínt. A sértett és a tanúk jelenleg a rendőrségen tartózkodnak és feljelentést tesznek Menczer Erzsébet ellen garázdaságért és könnyű testi sértésért - áll a DK Sajtóirodájának közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.