Rejtély

Welsz terhelő bizonyítékokat akart átadni - úton a helyszínekre érte a halál

A nyomozók a vállalkozót csütörtökön autóval vitték a bizonyítékokért két helyszínre, eközben Welsz Tamás rosszul lett.

2014.03.20 22:21MTI

A Magyar Nemzet online kiadása (mno.hu) szerint a csütörtökön elhunyt Welsz Tamás vállalkozó a napokban jelezte a Nemzeti Nyomozó Irodának, hogy terhelő dokumentumokat szeretne átadni a rendőrségnek. Welsz Tamás neve két héttel ezelőtt bukkant fel a sajtóban, amikor a Központi Nyomozó Főügyészség közokirat-hamisítás gyanújával hallgatta ki Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét, akit emellett költségvetési csalással és magánokirat-hamisítással is gyanúsít a nyomozó hatóság.

A lap szerint a nyomozók a vállalkozót csütörtökön autóval vitték a bizonyítékokért két - egy érdi és egy budai - helyszínre, eközben Welsz Tamás rosszul lett. A rendőrök a férfit azonnal az Alkotás utcai mentőállomásra vitték, de már nem tudtak rajta segíteni. A férfi halálának körülményeit államigazgatási eljárásban az V. kerületi rendőrkapitányság rendkívüli halálesetek osztálya vizsgálja - teszik hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.