Mindenért a miniszterelnök a felelős...

Fidelitas: a kórházbezárásokért is Gyurcsány a hibás

A Fidelitas szerint a kórházbezárásokért és az egészségügy rossz állapotáért is Gyurcsány Ferenc a hibás - mondta Kérdő Zsuzsa, a Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke vasárnap Budapesten.

2008.08.10 11:28MTI

Az egyik oldalon hatalmas pénzkidobást lehet látni a kormány részéről, a másikon nagyon sok pénzhiányból adódó probléma kerül a felszínre. A kórházbezárás, a gyógyszerhiány, az ágyszámcsökkentés mindennapos problémává vált Magyarországon - tette hozzá Kérdő Zsuzsa a bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) előtt tartott sajtótájékoztatón. 

Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke szerint az egészségügyi reform kudarcba fulladt, egyre rosszabb az egészségügyi ellátás, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek az egészségügyi dolgozók is. A múlt héten kezdett, Gyurcsány a hibás című kampány keretében eddig is nagyon sok visszajelzés érkezett az egészségügy rossz állapotáról - mondta a politikus. Az emberek megelégelték azt, hogy rossz irányba megy az ország.
 
Épp ezért meg kell nevezni a felelőst, aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - tette hozzá Radnóti Ákos. A Fidelitas a múlt héten kezdte el Gyurcsány a hibás elnevezésű kampányát. Ennek keretében arra kérik az állampolgárokat, hogy nevezzék meg azokat a problémákat, amelyekért szerintük a miniszterelnök és az elhibázott kormányzati döntések a felelősek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.