Mol-INA-ügy

Hernádi Zsolt fellebbezett a letartóztatását elrendelő végzés ellen

Horvát ügyvédjén keresztül ténybeli tévedésekre és eljárásjogi hibákra hivatkozva fellebbezést nyújtott be Hernádi Zsolt, a Mol Zrt. elnök-vezérigazgatója a letartóztatását elrendelő végzés ellen.

2014.03.14 18:22MTI
MTI, archív

A Zágráb megyei bíróság szeptember végén rendelte el Hernádi Zsolt letartóztatását azzal a váddal, hogy a Mol megvesztegetéssel szerzett meghatározó befolyást az INA horvát olajtársaság irányításában.

A fellebbezésre az adott lehetőséget, hogy Horvátország március elején módosította a letartóztatást elrendelő végzés alapjául szolgáló joganyagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.