Új végzettség

Közel 15 ezer közmunkás már megszerezte a bizonyítványt

Közel 15 ezren már megszerezték új végzettségüket azok közül, akik a téli közfoglalkoztatás során ültek iskolapadba.

2014.03.12 07:50MTI
freedigitalphotos.net

A Magyar Nemzettel a Nemzetgazdasági Minisztérium közölte, csaknem százezren ültek iskolapadba, a képzést eddig - 785 vizsga keretében - 14 524-en fejezték be sikeresen.

A képzések jelentős része még folyamatban van, a többiek az eredeti terveknek megfelelően március 31-ig vizsgáznak majd. A legtöbben betanító jellegű képzésen vettek részt, de több ezren szereztek OKJ-s bizonyítványt, például bérügyintézői vagy tb-ügyintézői képesítést.

A legtöbb sikeres vizsgát Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád és Békés megyében tették - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.