Rakacán

Nem kapták meg bérüket a közmunkások - persze az informatika lehet a ludas...

Nem tudja, mi okozza a késést, de úgy értesült, az informatikai rendszerrel lehet baj, és "várhatóan" a hét másik felében lesz csak pénz - mondta a főtitkár, aki a problémát jelezte a Belügyminisztériumnak.

2014.02.04 07:59MTI

A Borsod megyei Rakacán nem kapták meg bérüket a közmunkások - írta a Népszava.

A lap keddi számában többen eltérő okokat említettek, hogy a 138 ember miért nem kapta meg hétfőn az esedékes bérét. A kincstár keddre ígért tájékoztatást a lapnak.

Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára arról tájékoztatta a lapot, hogy neki Heves megyéből jeleztek a rakacaihoz hasonló problémát. Nem tudja, mi okozza a késést, de úgy értesült, az informatikai rendszerrel lehet baj, és "várhatóan" a hét másik felében lesz csak pénz - mondta a főtitkár, aki a problémát jelezte a Belügyminisztériumnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.