Választás 2014

Bajnai nem ígér Kánaánt, Gyurcsány szerint Orbánnak mennie kell!

Az Együtt-PM vezetője szerint bár az Összefogás újra normális, kiszámítható, békés és gyarapodó országgá szeretné tenni Magyarországot, nem lesz Kánaán az új kormány felállásával.

2014.03.03 20:52MTI
Forrás: MTI

"Nem fog manna hullani az égből, nem szeretnék ezzel senkit ámítani, mert pokolian nehéz helyzetben van az ország, oda kormányozta a Fidesz" - mondta Bajnai Gordon hétfőn Szigetváron, lakossági fórumon.

A volt miniszterelnök hangsúlyozta: mivel "annyi nyilvánvaló, alapvető dolgot tett tönkre ez az elmúlt négy év", az új kormány feladata a helyreállító kormányzás lesz.

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő szerint a jelenlegi miniszterelnöknek mennie kell.

Ha jobb országot akarunk, akkor Orbán Viktornak mennie kell - jelentette ki a Demokratikus Koalíció elnöke a zsúfolásig megtelt miskolci Nemzetközi Kereskedelmi Központban hétfőn.

Magyar az, aki magyarnak vallja magát, ehhez pedig nem "kérünk Orbán Viktortól magyarsági igazolást, jó és tisztességes magyarok vagyunk" - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: az, hogy ebből az országból nehezen élhető világ lett, "az nem a Teremtőnek az átka, ez nem volt elrendelve".

A volt miniszterelnök azt mondta: Magyarország olyan ország, amelyet "szeretünk, imádunk", de ma olyan ország, amelyet "nem engednek nekünk szeretni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.