Nyíregyháza

Megtudtuk, mi volt fontosabb Ukrajnánál Orbán Viktornak - videóval

Miközben az ellenzék egyre hangosabban követeli, hogy a magyar miniszterelnök is foglaljon állást az ukrajnai helyzettel kapcsolatban, ő korábban vállalt kötelezettségét teljesíti.

2014.03.03 07:58ma.hu
Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

"Én a magam részéről örülök, hogy a Miniszterelnök úr tisztában van a prioritásokkal. Amíg a litván és lengyel kolléga konzultál valami Cameronnal, meg valami Obamával holmi háborús helyzet miatt, ami mellesleg a szomszédunkban eszkalálódik, addig a Miniszterelnök úr a valóban fontos dolgokkal foglalkozik, például a nyíregyházi cápák gyógyulásával." - egy komment Orbán Viktor Facebook-oldaláról, 5 lájkkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

  • kattintson az Eszközök / Beállítások menüpontra
  • a megjelenő ablakban kattintson a Főlap ikonra
  • kattintson az Aktuális oldalak használata gombra, majd az OK gombra
  • a Ctrl + d billentyűkombinációval
  • kattintson jobb gombbal a oldal szürke részén, utána kattintson az Oldal felvétele a könyvjelzők közé... menüpontra
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.