Választás 2014

Simon-ügy - A Jobbik feljelentett

A Jobbik nem tartja elegendőnek, hogy Simon Gábor ellen csupán adócsalás és okirat hamisítása miatt folyik eljárás, ezért feljelentést tettek bűnszervezetben való részvétel miatt.

2014.02.22 15:08MTI

A Jobbik a kialakult helyzetben továbbra is küzd a politikusbűnözés ellen, ezért amennyiben kormányra kerülnek a választásokon, akkor az első dolguk lesz az országgyűlési képviselők mentelmi jogának megvonása - hangsúlyozta Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

A Jobbik valamennyi képviselője nyilatkozatot tett arról, hogy nincs eltitkolt vagyona, miközben a többi parlamenti párt nem is reagált Vona Gábor pártelnök erre irányuló kezdeményezésére - tette hozzá az ellenzéki politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.