Modern Magyarország Mozgalom

Bajnai: Bokros Lajos pártja új színt hoz az összefogásba

"Egy liberális-konzervatív erővel színesedik az Összefogás azzal, hogy a Bokros Lajos nevével fémjelzett Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) is támogatja megállapodás alapján az ellenzéki pártszövetséget."

2014.02.19 09:40MTI

Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője szerdán, az ATV Start című műsorában közölte, az Összefogás ugyanis arról szól, hogy sokszínű erők kötnek szövetséget azért, hogy megállítsák Magyarországot a zsákutca felé vezető lejtőn.

Hozzátette, ebből a zsákutcából ki kell jönni és ebben egyetértenek Bokrosék is, ugyanakkor olyan program megvalósítására kértek garanciát, amelyet magukénak vallanak a baloldali összefogás pártjai is.

Vagyis a jogállam, az alkotmányosság, az arányos választási rendszer helyreállítása, illetve a fegyelmezett gazdaságpolitika megvalósítása; ezt elvi alapon támogatja a MoMa, listás helyeket nem kértek - mondta Bajnai Gordon.

A tervek szerint szerdán írják alá az Összefogás pártjai és a MoMa azt a megállapodást, amely szerint utóbbi támogatja az ellenzéki pártszövetséget az országgyűlési választáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.