Áprilisban eldől

Szijjártó: szavazás a rezsicsökkentés ellen vagy mellett

"A polgárok az áprilisi országgyűlési választáson szavazhatnak azokra, akik csökkentették a rezsit, vagy azokra, akik nyolcéves kormányzásuk alatt tizenötször növelték a rezsiköltségeket."

2014.02.18 20:26MTI

Azok a pártok, akik most "Gyurcsány Ferenc forgatókönyvének megfelelően összeálltak", harcosan és nyíltan kiállnak a rezsicsökkentés ellen, világossá tették, hogy kormányra kerülések esetén visszavonják a rezsicsökkentést - fogalmazott Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár a dunaföldvári művelődési házban, csaknem kétszáz érdeklődő előtt tartott fórumon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.