Ónos eső

Tüntetés a paksi paktum ellen - a szervezők óvatosságra intik vidéki szimpatizánsaikat

A baloldali összefogás pártjai közleményben kérték vidéki szimpatizánsaikat, hogy az időjárási viszonyokra tekintettel fontolják meg, elinduljanak-e a paksi erőmű bővítése ellen meghirdetett demonstrációra.

2014.02.02 13:15MTI
Forrás: Együtt-PM Facebook-oldala

Az Együtt-PM szervezői arról tájékoztatták az MTI-t, hogy a katasztrófavédelem és a meteorológiai szolgálat híradásai alapján úgy döntöttek, megtartják a demonstrációt, a vidékieket azonban azt kérik, maradjanak otthon a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt. "A főváros területéről érkezőket arra kérjük, fokozott óvatossággal közelítsék meg a helyszínt, a vidékről indulóknak ugyanakkor azt ajánljuk: ne kockáztassanak, inkább maradjanak otthon" - írták Facebook-oldalukon.

Az MSZP szintén közleményben azt kérte szimpatizánsaitól, hogy csak azok menjenek el a demonstrációra, akik Budapestről tömegközlekedéssel is meg tudják közelíteni a helyszínt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.