Körzeti megbízottak fogták el az orvvadászt

Fácánok a csomagtartóban

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zoltán 38 éves pálmonostorai lakos ellen.

2014.01.26 10:40ma.hu
Forrás: police.hu

A rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a külterületi járőrözésük közben 2014. január 24-én 16 óra 40 perckor Pálmonostorán a Bánhidi dűlőn ellenőriztek egy személygépjárművet és annak vezetőjét K. Zoltánt.

A férfi és a személygépkocsi átvizsgálása során a körzeti megbízottak a jármű csomagtartójából két lelőtt fácánt, az autó hátsó ülésén egy távcsöves légpuskát találtak. A személyt előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.