Csütörtök

Felsőoktatás: kihirdetik a februári képzések ponthatárait

A februári keresztféléves képzésekre 5729-en jelentkeztek.

2014.01.23 11:29MTI

Csütörtökön hirdetik ki a februárban induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők - közölte az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. az MTI-vel.

Közleményük szerint a felvételizők az e-felvételi felületén is megtekinthetik az általuk megjelölt szakok ponthatárait és az elért pontszámukat. Azok, akik megadták mobiltelefonszámukat, SMS-ben is értesítést kapnak eredményükről.

Az Oktatási Hivatal a ponthatárok meghatározása után minden jelentkező esetében besorolási határozatot hoz, amelyből kiderül, hogy a felvételiző az egyes jelentkezési helyeken hány pontot ért el, az adott meghirdetésen mennyi a ponthatár, valamint hogy besorolást nyert-e valamelyik jelentkezésére, és ha igen, melyikre.

A februári keresztféléves képzésekre 5729-en jelentkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.